dilluns, 26 d’agost del 2013

Perfect Dress

De vegades buscant entre peces de roba trobem petites joies que necessiten poca cosa per brillar amb llum pròpia, és el cas d'aquest vestit, que per al meu gust és perfecte, per la forma, la llargada i l'estampat, té un aire anys 50 que m'encanta i crec que necessita pocs complements i accessoris per lluir. He decidit combinar-lo amb sabates i bossa de xarol en color borgonya, tota una tendència de la nova temporada de tardor-hivern i per acabar arracades i polsera de línies depurades de la col·lecció "Louise"de Joid'art, espero que ús agradi.

Gràcies per els vostres comentaris.

Sometimes if you look between clothes you can find a little gems that need very little to shine by itself, it happens with this dress which is perfect by the shape, length and print. It has an 50s air than I love and I think it just needs a few accessories to shine. I decided to combine it with shoes and a bag in burgundy patent leather, a new trend of autumn-winter and we can finish with earrings and bracelet of pure lines of the collection "Louise" by fashion jeweller brand Joid'Art.

Thank you for your comment.

Vestit Pull & Bear 25,99 €

Sandàlies Zara 29,95 €

Bossa Mango 19,99 €
Arrecades Joid'Art - Louise 21,00 €
Polsera Joid'Art - Louise 48,00 €

9 comentaris:

  1. me encanta el vestido el estampado es precioso y los complementos super acertados.Un besazo

    http://thedesire.es
    http://www.bloglovin.com/en/blog/9046219

    ResponElimina
  2. El vestido muy chulo!!!
    Los complementos un acierto!!
    mylovelybaby5.blospot.com

    ResponElimina
  3. GUAU!!!!! Tens tota la raó...l'altre día a la nova colecció de Zara vaig veure un vestit que era gaire bé tan perfecta com aquest! Ara que veig el teu post...crec que toraré a Zara a buscar-lo jajajajajajaj!

    ResponElimina
  4. El vestido es bien bonito además de tener un precio bastante acsequible, los complementos elegidos son ideales Marta, que buen ojo y gusto tienes. Un besazo:))

    ResponElimina
  5. Marta, me entusiasman todos los looks que nos propones cada día!!! El vestido es maravilloso y los complementos que has elegido son perfectos!!! Tienes un gusto exquisito!!!
    Un besazo!

    http://cocoolook.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  6. Me encanta el vestido! Tiene un toque retro muy chulo! Pero lo que realmente me ha enamorado es la pulsera....es preciosa!!!!! :P (cada loco con su tema)
    Saludos!
    Sira

    http://cosasqmehacensentirbien.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  7. Awsome dress and great acessories choice!
    Burgundy looks great on that outfit :)

    www.mykindofjoy.blogspot.com

    ResponElimina
  8. Hola! Me encanta la selección de prendas que nos muestras, he visto que eres de Sant Antoni! :) yo vivo en Girona capital aunque soy de Toledo, y siempre voy a Torrevalentina en verano! :) te dejo mi blog!
    http://theartist-mona.blogspot.com.es/2013/08/turquoise-and-burgury-is-good-idea.html

    ResponElimina
  9. Ohhh, qué bonito el vestido! A mi también me encanta este corte tipo años 50!! Un besitoooo
    www.donkeycool.blogspot.com

    ResponElimina

Gracies per els vostres comentaris